Aktiviteter

Vi planlægger ofte aktiviteter i form af stævner, kurser, foredrag mm.

Juli 2017.
Bedømmelses mini-stæve.

Sommer 2015.
Programridning med bedømmelse af dressurdommer

2014.
Dreuusrklinik med portigisisk berider

August 2013.
Ridelejr!
Endnu et succesfuld og rigtig hyggelig ridelejr på Granly blev afholdt. Der var som altid både; daglig dressurundervisning, “ponygames”, gallamiddag og et afsluttende mini-stævne for deltagerne.

August 2012.
Hele august måned har 3 ryttere fra Granly, været i Kina!!!

Formålet med den månedlange rejse, var at være en del af et europæisk rytterteam, ved en kæmpe hestefestival i Mongoliet. Det var heste og ryttere fra hele verden, hvilket gjorde det til et kæmpe event. Meget lærerig og spændende oplevelse!

2012.
Dressurkursus

uge 29, 2012.
Voksenridelejr!

Denne uge boede mange af vores ryttere i telte i haven. Der var nemlig “ridelejr” for de voksne. En rigtig hyggelig uge, med masser af ridning, spisning og hygge. Vi afsluttede vores uge, med en mindre gallamiddag – så fint.

Februar 2012.
Foredragsaften om fodring og forebyggelse af præstationsproblemer hos rideheste. Dette fremlægges af dyrlæge og foderkonsulent.

November 2011.
Dressurklinik med João Lynce.

5. og 6. marts 2011.
Working Equitation clinic m. João Lynce.

Dressurkursus 26. november 2010.
Den portugisiske beruder João Lynce kommer til Danmark og afholder dressurkurser over flere dage. Fredag foregår det her på Granlygård, hvor både vores egne ryttere -og ryttere udefra deltager i arrangementet!

Dressurstævne; 21. august 2010.
HØS-stævne på Granly. Propositioner kan ses på HØS´s hjemmeside.

Dressurstævne; kristihimmelfartsdag d. 13. maj 2010.
Igen holder HØS stævne på Granly. Propositioner kan ses på HØS´s hjemmeside.

Dressurstævne; søndag d. 11. oktober 2009.
Høsterkøb rideklub holder dressurstævne på her på Granly. Propositionerne kan ses på HØS´s hjemmeside!

Sommer 2008: Ridelejr.
Denne ridelejr bliver den sidste, da pigerne på gården er ved at være store. Men det betyder ikke at den bliver mindre hyggelig. Der vil som altid være sjove aktiviteter og et ministævne den sidste dag.

Marts 2008: Førstehjælpskursus med heste i fokus.
Bl.a. Hvad gør man når uheldet er ude? Hvordan yder man førstehjælp til en hest? mm. Kurset afholdes, her på Granly, af to erfarne dyrlæger fra Horseteam hestedyrlæger. Vi håber på en spændende og lærerig aften.

Juli 2007: Foredrag om fodring af heste.
Foderekspert Ulrich Trolle holder et lærerigt foredrag om korrekt fodring af rideheste.

Sommer 2007: Ridelejr.
Igen i år holder vi ridelejr på Granly. I år er 14 piger tilmeldt, så man må sige det er en succes.

Juni 2007: Horsemanshipkursus.
Har du problemer med din hest, eller mangler du blot nogle gode råd omkring træning fra jorden, sadelpålægning eller trailerlæsning så er der her en god mulighed for at få hjælp. Træneren Torben Andersen afholder et 3 timers kursus, med fokus på problemheste.

Sommer 2006: Ridelejr.
Ligesom sidste år skal der være ridelejr på Granly. Denne gang der hele 11 piger som skal sove i telte i haven. Vi håber lejren bliver ligeså sjov som sidste år.

Sommer 2005: Ridelejr.
Granly afholder ridelejr for pigerne på gården og et par stykker udefra. Vi har planlagt en masse sjov i løbet af ugen, bl.a. ponygames og strandture. Dog er der også daglig rideundervisning i enten dressur eller spring, og som afstutning på ugen holder vi et lille “stævne” for deltagerne, så de kan vise hvad de har lært i løbet af ugen.